Cetatean model Cultura,Natura,Turism Explorează Comuna Maliuc la Festivalul Serbările Scrumbiei 2024

Explorează Comuna Maliuc la Festivalul Serbările Scrumbiei 2024Festivalul Serbările Scrumbiei revine în comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării într-un punct de întâlnire al tradițiilor locale și al artei autentice. Acest eveniment cultural va avea loc pe 18-19 mai 2024 și este organizat cu sprijinul FLAG Delta Dunării, reflectând devotamentul nostru pentru promovarea bogăției culturale din regiune.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Atmosferă Autentică în Inima Deltei Dunării

În cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Serbările Scrumbiei, vizitatorii vor fi tratați cu spectacole artistice fascinante și tradiționale, ilustrând diversitatea culturală a Deltei Dunării. Comuna Maliuc, împreună cu satele Gorgova, Vulturu și Partizani, devin gazda acestui eveniment plin de culoare și autenticitate.

Artiști și Trupe de Excepție

Pe durata festivalului, artiști remarcabili precum Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu muzică autentică specifică zonei Deltei Dunării. Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va oferi dansuri tradiționale de neuitat, evidențiind moștenirea culturală a regiunii. Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va aduce pe scenă dansuri și cântece caracteristice, completând atmosfera autentică. De asemenea, Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va captiva publicul cu ritmuri și dansuri pline de energie.

Îmbrățișarea Comunității Locale

Festivalul Serbările Scrumbiei este o oportunitate de a descoperi meșteșugurile tradiționale și bucatele locale ale Deltei Dunării. Vei putea savura delicii gastronomice și participa la demonstrații de meșteșuguri, contribuind la promovarea diversității culturale și a angajamentului comunității locale.

Informații Utile

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 Mai 2024.
  • Intrare? Gratuită.
  • Pot participa cu familia? Da, festivalul este destinat tuturor vârstelor și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență de neuitat în Delta Dunării, recomandăm rezervarea cazării în avans, datorită popularității zonei. Asigură-te să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei. Pentru informații actualizate și detalii suplimentare, urmărește-ne pe rețelele de socializare.

Alătură-te nouă în celebrarea tradițiilor și a frumuseții Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare: